Tenderflame lykt

Tenderflame leverer lykter i alle størrelser, former og i mange forskjellige materialer. Du bestemmer hvilken du liker best, her er det mye å velge i. Flere av våre kjente designere har nå satt sitt preg på disse lyktene som Halvor Bakke og Finn Skjøll. Disse kommer i løpet av våren 2021 med sin design. Terese Jorhaug har lenge vært et kjent fjes utad for Tenderflame lyktene. Hun har også nå fått sin egen kolleksjon som vil komme våren 2021 på markedet.

Sans Vennesla kan skaffe det du måtte ønske. Hvis vi ikke har det inne i vårt sortemang, kan vi skaffe det såfremt Tenderflame har det på lager. Så nøl ikke med å ta kontakt om du ikke finner din favoritt lykt hos oss.

Levende flammer det er koselig og når en vet at lyktene er trygge og bruker Tenderfuel som ikke soter, lukter eller er farlig farlig for miljøet kjennes det veldig godt ut. Din Tenderflame lykt gir kos og liv med med den livlige og dansende flammen som passer innover alt , inne som ute. Ved frokostbordet, til middagen eller når dagen går mot kveld, valget er ditt.

Får du problemer med poffing i din lykt eller peis? Da kan du se på videoen under: